Fény és energiaterápia

Az energiaterápia

1.Kapcsolatteremtő Gyógyítás 

Ezzel a módszerrel az Univerzumban lévő frekvenciát (energia, információ és fény) a meridián pontokon keresztül betápláljuk a testben lévő meridiánokba.
Ezáltal a kozmikus energia egyensúlyba hozza az energiaáramlást a meridiánokon keresztül, így minden testterület megkapja a számára megfelelő energiát.
A testrész megkapva a számára szükséges energiát beindulnak az öngyógyító folyamatok.
A kezelés által a személyiségünkben is megtörténik a változás, fejlődés, ami segíti a gyógyulást az életünk más területére vonatkozóan is.

 2.Thétahealing  Gyógymód 

A Théta Gyógymód théta agyhullám-frekvenciában történik.
Ez által minden olyan Hit rendszert és Tudatalattiban lévő programot, amik nem szolgálják a személyt vagy beteggé teszi őt, könnyedén ki lehet cserélni arra a
megfelelő pozitív programra, ami meggyógyítja vagy jobbá teszi az életét.
Ezzel a módszerrel csodálatos gyógyulások történnek, szinte spontán módon.

Ár:10 000Ft/ kúra

 Telefon:06/20 5255 383

Okleveles terapeutaként évekkel ezelőtt fordultam a komplementer gyógyászat felé, hogy teljesebb, egészségesebb, lelki- és testi egészség közötti egyensúllyal teli élehez segíthessem a hozzám fordulókat. Írországban szerzett tapasztalatimat hoztam haza, hogy a Magyar embereknek is legyen választási lehetősége a gyógymódok között.

Nagy Endre

terapeuta

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a komplementer medicína?

olyan kiegészítő gyógymódokat foglal magába, amelyek a hagyományos orvosi tevékenység mellett alkalmazhatók a minél tökéletesebb gyógyulás érdekében (azaz természetes gyógymódokat alkalmaz). Összefoglalóan nevezhetjük kiegészítő  és alternatív gyógymódoknak (az angol CAM-rövidítés ‘complementary and alternatíve medicine’-ként oldható fel), illetve egyre inkább terjedőben van az integratív orvoslás (integratív medicina) kifejezés.