Partnerek és kapcsolatok

Kiemelt partnerünk a Sanimed Egészség Központ

Új Medicina – BIOLOGIKA

Minden megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik – állítja Ryke Geerd Hamer, német kutatóorvos, aki betegei kikérdezése és a megbetegedésük lefutásának megfigyelése során egy új biológiai, orvostudományi összefüggés-rendszerre bukkant.

Hamer doktor megfejtette a rák, és minden olyan elváltozás nyitját, amelyek nem baleset, mérgezés, sugárzás miatt jönnek létre. A hagyományostól eltérő módon – a lélekben lezajló érzelmi folyamatok figyelembevételével közelítette meg, a betegségeket..

A Hamer doktor által Germán Új Medicinának nevezett tudományos ismeret egy új, átfogó természettudományos rendszert ír le, mely értelmezhetővé és tudatosan befolyásolhatóvá teszi a megbetegedéseket.

Információ:

Budapest: info@csakvarieszter.com | +36 (70) 944-4630
Kecskemét: drnmi@freemail.hu

Nanotechnika

Jakabovics Tibor, nemzetközileg is elismert kutató-vegyész, gyógyszerkutató megalkotott egy 100%-ban természetes összetételű nanotechnológiás készítményt, amely egészen elképesztő hatást mutat az egészségünk helyreállítása terén.

A létrehozott anyag-komplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír, mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Laboratóriumi vizsgálatokkal igazoltan megdöbbentően széles spektrumú baktériumölő, továbbá gombaölő hatást és vírus inaktiváló képességet mutat, ugyanakkor rendkívüli erejű gyulladás gátló is egyben.

Lavylites

Auricum Spray

Öngyógyítást serkentő, fájdalomcsillapító, gyulladás gátló,gomba- és baktériumölő, vírusinaktivátor hatású. Sejtregeneráló, vomeronazális effektor, telomeráz aktivátor.

Használata: a kezelendő felületet napi 3-5 alkalommal permetezzük.

50ml-es és 150 ml-es kiszerelésben kapható.

Lavyl 32

Szájüregben alkalmazható spray: forradalom a mindennapos fogápolásban!

Rendkívüli hatású készítmény, mely a mindennapos használat más előnyei mellett afta, herpesz,gomba, ismeretlen eredetű fertőzések eliminálására, megelőzésére is szolgál. Fogíny regenerátor,

A Lavyl Lymph segíthet megelőzni a nyirokrendszer túlterhelésével, csökkent hatásfokú működésével okozott zavarokat.

Lavyl Hair

A hajas fejbőr regenerálására szolgáló készítmény. Kezelés: hetente/10 naponta egyszer a nedves hajat/fejbőrt bedörzsölni, 3-5 percre nedves, meleg törölközővel lefedni, majd leöblíteni

Lavyl Body

A test általános gondozására. 3 naponta a testfelületet igény szerint finoman bekenni, lágyan

bemasszírozni.

Lavyl Clean

A test általános tisztítására, a megelőző mennyiségű hatóanyag fenntartására.

Exyol Series

Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja.A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek.

Használata: Napi két alkalommal néhány csepp a bőrbe masszírozva elegendő. Meglepően gyors,szinte azonnali hatás tapasztalható.

30 ml-es kiszerelésben kapható.

Próbálja ki a Lavylites™ különleges termékeit, és egy új dimenziót fog érzékelni!

Kapcsolattartó: 06/20-339-2383

Grawe Életbiztosító

Biztosítónk tulajdonosa a grazi székhelyű, több mint 180-éves hagyományokra, értékekre építő Grazer Wechselseitige osztrák biztosító holding. A tulajdonos cég 1828 óta szolgálja biztosítottjait, s partnerei bizalmának köszönhetően mára nemzetközi pénzügyi holdinggá fejlődött. A holding, a Magyarországon működő biztosítók közül egyedüliként, pécsi székhellyel és 620 millió forint alaptőkével 1996. szeptember 25-én alapította meg a magyarországi GRAWE ÉLETBIZTOSÍTÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁGOT.

A társaság alapvető célja:„Megfelelő biztosítási védelmet mindenki számára.”

Ez a célkitűzés irányítja ma is a GRAWE Életbiztosító Zrt. tevékenységét. Ügyfeleink számára olyan ideális biztosítási módozatokat dolgozunk ki, amelyekből választva biztonságot kínáló háttérrel élhetik mindennapjaikat.

Kapcsolattartó munkatárs Kecskeméten 06/20-339-2383 mobilon érhető el.

 

Vegyük fel a kapcsolatot!

Amennyiben kérdése van, vagy csak szeretné felvenni a kapcsolatot, üzenjen nekünk! Vészhelyzet esetén, tárcsázza a 112 -es segélyhívószámot!

(234) 301-3513

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 95123

info@divitherapy.com